J.M Ruijsenaars

Aannemingsbedrijf J.M. Ruijsenaars b.v. en Ruijs­‐Bouw b.v.
Aannemer voor nieuwbouw, onderhoud en verbouw


De beste bescherming voor bij het verhuizen J.M. RUIJSENAARS


De beste bescherming voor bij het verhuizen

De een is al vaker in het leven verhuisd dan een keer, terwijl een ander misschien nog nooit is verhuisd. Een verhuizing hoeft dan al niet al te moeilijk te zijn, maar toch zijn er wel een paar trucjes en maniertjes die je kunnen helpen om je spullen zo goed en voorzichtig mogelijk te verhuizen naar je nieuwe plekje.

Goede bescherming

Het is bijna vanzelfsprekend dat er ook een paar breekbare spullen tussen als je verhuisspullen zitten. Ook is het vanzelfsprekend dat je natuurlijk wilt dat deze spullen heel blijven, zodat je na de verhuizing niet alle kapotte borden en glazen moet vervangen voor nieuwe. Het is daarom slim om een verhuisdeken te gebruiken om deze spullen te vervoeren. Bekijk van tevoren goed welk spullen je precies wilt voorzien van een verhuisdeken. Op deze manier kun je de juiste verhuisdeken aanschaffen met de juiste afmetingen.

De verhuisdeken

Nu ben je misschien niet bekend met verhuisdekens en vraag je je misschien af wat nou precies het nu hiervan is. Het is erg simpel. Een verhuisdeken is een soort handdoek die jouw spullen bescherming tegen de verhuizing. Je kunt nu denken, maar ik kan dus ook gewoon een handdoek gebruiken? Dit kan, maar is niet aan te raden. Een verhuisdeken is speciaal ontwikkeld om je spullen te beschermen, het is gemaakt van een bepaalde stof en bevat ook verschillende afmetingen om de juiste bescherming te bieden. Bij verhuisdekens bestellen krijg je een hele rits aan soorten en maten, bekijk dus van tevoren goed welk spullen je precies wilt voorzien van een verhuisdeken. Op deze manier kun je de juiste verhuisdeken aanschaffen met de juiste afmetingen.

Extra zekerheid

Doordat er allerlei verschillende soorten verhuisdekens zijn, is er ook zeker verschil in kwaliteit. Als je erg voorzichtig wilt zijn met de spullen die je vervoert, kun je het beste een goede kwaliteit verhuisdeken gebruiken waarvan je zeker weet dat je spullen goed zitten. Gebruik er eentje die dik is van stof, zodat het niet vanzelfsprekend is dat deze zal scheuren tijdens de verhuizing. Dit zou zonde zijn en zou er natuurlijk dan ook niet meer voor kunnen zorgen dat je spullen goed beschermd zijn. Dat is toch waar je het voor doet? Maar, het is natuurlijk niet alsof je maandelijks besluit te gaan verhuizen. Daarom is het handig om te weten dat je verhuisdekens ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Het kan nog wel eens voorkomen dat je misschien iets, zoals meubels, moet verplaatsen in je huis. Je wilt hierdoor natuurlijk geen krassen maken op de vloer. Wat helpt? Een verhuisdeken! Je kunt het meubelstuk hierop plaatsen en op de manier verslepen zonder dat je vloer, of het meubelstuk zelf, beschadigd. Zo kun je het aanschaffen van een verhuisdeken ook nog eens ergens anders voor gebruiken!