J.M Ruijsenaars

Aannemingsbedrijf J.M. Ruijsenaars b.v. en Ruijs­‐Bouw b.v.
Aannemer voor nieuwbouw, onderhoud en verbouw


Het installeren van een boiler J.M. RUIJSENAARS


Het installeren van een boiler

Mocht je huis nog niet beschikken over een boiler, maar wil je hier verandering in brengen? Dit kan je misschien helpen. Er zijn zoveel verschillende soorten boilers en je bent misschien helemaal het overzicht kwijt over welke boiler nou een geschikte keuze kan zijn voor jezelf.

Waar ga je op letten

Bij een boiler kopen let je op verschillende aspecten. Ten eerste is het niet geheel onbelangrijk om van tevoren te bepalen wat zo’n beetje de prijsklasse in waar je in wilt gaan kijken. Zo kunnen boilers wisselen tussen een prijs van €109 tot een prijs van €315. Dit alles hangt er natuurlijk ook vanaf over hoeveel liter de boiler beschikt en welke eigenschappen de boiler heeft. Als je kijkt naar een elektrische boiler, dan zit je met een eenvoudige variant tussen de 6 tot 15 liter die over eigenschappen voor eenvoudig gebruik beschikt. Ga je duurder kijken, dus naar de variant die het duurst uitvalt, krijg je hier natuurlijk ook meer voor terug. Zo’n boiler beschikt over zo’n 50 tot 200 liter, bevat antikalk en is ook nog eens zuinig in gebruik. Beslis dus van tevoren goed wat ongeveer je idee is bij een boiler en op die manier kun je gaan afvinken wat je wel graag of niet graag terugziet bij de boiler die je aanschaft.

Maak je keuze

Ben je er nog steeds niet uit welke boiler nou een goede keuze is en heb je hulp nodig? Waar je ook besluit een boiler te kopen, er zullen vast wel mensen klaar staan om je meer te vertellen over de verschillende soorten en ook een inschatting kunnen maken van wat er goed in je huis past. Ook hun zullen rekening houden met de functies die nodig zijn om de boiler goed tot z’n recht laten komen in je huis. Het is bijvoorbeeld logisch dat een keukenboiler het best zijn taak in de keuken kan uitvoeren. Maar als je een boiler voor een andere plek nodig hebt zijn deze natuurlijk ook te vinden.

De installatie

De keuze voor het installeren ligt in het geval van BoilerGarant helemaal bij jezelf. Je kunt ervoor kiezen om zelf een poging te wagen voor het installeren van de boiler, maar ook kun je ervoor kiezen om de taak over te laten aan een van de personeelsleden van BoilerGarant. Je kunt dit tijdens het bestellen van de boiler zelf al aangeven. Als je zelf de kennis hierover hebt en dit graag wil uitvoeren, is dat natuurlijk geen probleem. Toch beschikt het bedrijf natuurlijk over monteurs die precies weten wat ze doen en ervoor klaar staan om je te helpen waar nodig, hier kun je dan natuurlijk ook gebruik van maken.