J.M Ruijsenaars

Aannemingsbedrijf J.M. Ruijsenaars b.v. en Ruijs­‐Bouw b.v.
Aannemer voor nieuwbouw, onderhoud en verbouw


Tips voor een verhuizing in het buitenland J.M. RUIJSENAARS


Tips voor een verhuizing in het buitenland
Het vinden van een betrouwbare verhuizer is belangrijk. Je geeft hem, namelijk toegang tot al je spullen. Dit geldt ook bij het vinden van een verhuizer in het buitenland. In dit artikel worden tips en keuzen beschreven, die gemaakt moeten worden bij het kiezen van een internationale verhuizingen in het buitenland.

Verhuizer of zelf verhuizen
Verhuizen in/of naar het buitenland kan een moeilijke taak zijn. Het is, namelijk erg druk in onze hoofdstad, hierdoor kan het voorkomen dat er bijvoorbeeld geen ruimte is om verhuiswagens dicht bij je huis te parkeren. Dit levert erg veel til- en loopwerk op. De eerste tip is, vraag je zelf af, of je zin en tijd hebt en in staat bent om het zware verhuiswerk uit te voeren. De kledingbox is transparant in bruin karton. In een garderobedoos kunnen maximaal 40 kledingstukken op hanger.

Vrij verhuisbedrijf of verhuisbedrijf brancheorganisatie
In het buitenland of de rest van Nederland zijn er veel verhuisbedrijven. Er is wel een groot onderscheid tussen verhuisbedrijven. Er zijn, namelijk verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie. Ook zijn er vrije ondernemingen die niet zijn aangesloten bij de brancheorganisatie. De ondernemingen die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie zijn vaak duurder. Ook vrije bedrijven voldoen vaak aan bijna alle voorwaarden van de brancheorganisatie. Zo is je inboedel bijvoorbeeld verzekerd tot €100.000,- op basis van nieuwwaarde.

Kijk goed naar reputatie van de verhuizer buitenland
Dankzij internet en referenties, bijvoorbeeld van Trustpilot of Google, kun je tegenwoordig snel een onafhankelijke kijk op de kwaliteit van een verhuisbedrijf krijgen. En veel mensen vinden de onafhankelijke beoordelingen van mensen die ervaring hebben met het bedrijf belangrijker dan een stempel van een brancheorganisatie.