J.M Ruijsenaars

Aannemingsbedrijf J.M. Ruijsenaars b.v. en Ruijs­‐Bouw b.v.
Aannemer voor nieuwbouw, onderhoud en verbouw


Wat een interieurstylist voor jou kan betekenen J.M. RUIJSENAARS


Een aannemer is als het ware jouw gids tijdens een verbouwing. Hij heeft de leiding over het bouwproject en is verantwoordelijk voor de realisatie. Echter is hij niet degene die alles doet: hij besteedt dingen uit. Zo kan er iemand langskomen om jouw huis verder te decoreren en de puntjes op de i te zetten. Een interieurstylist zorgt ervoor dat zodra de globale lijnen af zijn, jouw huis gordijnen op maat, mooi meubilair en passend behang krijgt.

 

Ruimtes optimaal benutten
Een interieurstylist zal elke kamer afgaan om te kijken wat de juiste finish in touch is. Diegene zal advies geven over de inrichting van ruimtes en neemt hierin de voorkeuren van de klant mee. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat van ruimtes optimaal gebruik wordt gemaakt en ze de uitstraling krijgen die de klant wilt. Wat de interieurstylist doet ligt er dus heel erg aan wat jouw voorkeuren zijn. Zodra jij graag hulp nodig hebt bij het inrichten van de woonkamer, zal hier een interieurplan voor worden opgesteld. In dit plan zal tot in de puntjes worden beschreven welke producten en materialen passen bij jouw woon- en levensstijl.


Schetsen van jouw visie
Het fijne aan een interieurstylist is dat ze voor jou een visie kunnen creëren die je zelf niet kon bedenken. Je kan bijvoorbeeld vertellen dat je graag verduisterende gordijnen wilt in de slaapkamer en houdt van donkere kleuren en zij zullen met deze ideeën een moodboard voor jou maken. Op deze manier krijg je zelf ook een beter idee van wat je wilt. Het is dus niet alleen voordelig omdat je er zelf minder energie in hoeft te steken, het resultaat wordt ook nog mooier. Interieurstylisten zijn namelijk ook goed op de hoogte van welke kleuren bij elkaar passen en wat voor combinaties welke uitstraling hebben.

Een interieurstylist is dan wel niet de meest kostenbesparende optie tijdens een verbouwing, maar het zorgt er wel voor dat jij jarenlang kan genieten van een mooi ingericht huis. De overweging die je moet maken zou dus niet alleen van de kosten af moeten hangen. Denk verder dan de uitgave en zie het meer als een investering in de toekomst.